• Cruelty Free
  • Ekologiskt Certifierad

Internationella Kvinnodagen – de perfekta presenterna

De ultimata presenterna för att fira kvinnorna i ditt liv – Super BioAcitve serien. Dessa hudvårdsprodukter förbättrar hudens elasticitet samtidigt som de lämnar efter naturligt och ungdomligt lyster. Serien är framtagen för mogen hud med mer synliga linjer, från 35+ åringar. Detta gör dessa produkter passar helt perfekt som presenter till en kompis, syster, mamma, mormor/farmor eller varför inte en kollega.  

Den ultimata hudvårdsrutinen för denna typ av hy:

Serum – I denna serie har vi två olika serum som fyller olika funktion för att passa just dig. Serum applicerar du efter du rengjort din hud och innan du applicerar din ansiktskräm. Serum återfuktar på djupet och förbereder din hud för resterande hudvårdsprodukter. Välj mellan Super BioActive brigtening serum som kliniskt bevisat kan reducera pigmentering samtidigt som den antioxiderar din hud. Det andra alternativet är våran Age control serum som är fylld med ingredienser som reparerar UV-skadad hud samtidigt som den förbättrar hudens elasticitet och kvalité. 

Ögonserum – Ett måste i din hudvårdsrutin är ett ögonserum/kräm. Området runt ögonen är betydligt känsligare än resterande hud i ansiktet, vilket innebär att en lättare formula kring dessa partier är ett måste. En vanlig hudkräm runt ögonen kan ha motsatt effekt och istället tynga ner din hud. Vår Lifting eye serum är det perfekta tillskottet till din rutin då den piggar upp huden samtidigt som den jämnar ut runt ögat.

Dag & nattkräm – Nästa steg i din hudvårdsrutin är ansiktskräm. För dagkräm rekommenderar vi vår Firming Anti-age cream som förbättrar elasticiteten i huden och ger dig en boost av fukt. Till kvällen väljer vi Night Recovery Anti-age cream och gör exakt som den säger – återuppbygger huden under natten och låter dig vakna upp återfuktad med naturligt lyster.

Ansiktsolja – Avsluta med Age Control oil complex för extra fukt. De flesta av oss behöver extra återfuktning, speciellt under de kallare månaderna på året. Den ger näring åt huden samtidigt som den jämnar ut fina linjer och ger ett direkt lyster och ungdomligt glow.

Få 25% rabatt på alla hudvårdsprodukter, fynda här!

Loading