• Cruelty Free
  • Ekologiskt Certifierad

Bakgrund

Pernilla Rönnberg grundade svenska Estelle & Thild 2007. Det ekologiskt certifierade varumärket använder sig av de senaste innovationerna inom ekologiskt hudvård för att erbjuda effektiva produkter med rena bioaktiva ingredienser.

Pernilla blev varse om den mängd skadliga kemikalier, tillsatser och syntetiska ämnen i hudvård under sin tid som VD för ett svenskt skönhetsföretag. Och när hon fick sina döttrar Estelle och Mathilde började hon reflektera kring nästa generation och vad vi lämnar efter oss till dem. Hon bestämde sig då för att skapa ett innovativt skönhetsvarumärke med effektiva produkter och ekologiska ingredienser.
Estelle & Thild blev snabbt en succé i Skandinavien och internationellt. Idag finns Estelle & Thilds breda sortiment hos ledande kedjor i Skandinavien, Europa och Asien.

Filosofi

“En vanlig morgonrutin kan innehålla over 200 kemikalier. Dessa kemikalier tillsätts ofta för att skapa attraktiva texturer, dofter och färger till skönhetsprodukter. Tillsatser kan också förlänga produkters hållbarhet. Jag tycker att detta är onödigt, då dessa tillsatser och syntetiska ämnen kan skada våra kroppar och vår miljö.

Jag har valt att använda rena, bioaktiva ingredienser och lyxiga oljor och extrakt i våra produkter. Alla formuleringar är fria från onödiga kemikalier och bekämpningsmedel, och alla våra produkter är ekologiskt certifierade av Ecocert. Estelle&Thilds produktserier innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser som vårdar huden långsiktigt. Estelle&Thild erbjuder en effektiv, hållbar skönhetsrutin med lyxiga, ekologiska ingredienser.” – Pernilla Rönnberg, Grundare & VD

”Vi är stolta över vårt breda sortiment av vegansk och Ekologisk Certifierad hudvård och kroppsvård. Vi testar aldrig på djur. Vi är progressiva och leder med förändring.”

Loading