• Cruelty Free
  • Ekologiskt Certifierad
anna ewer vouge

Toppmodellen Anna Ewers omslags-look

anna ewer vouge

1. Vad var din vision när du utformade Anna Ewers omslags-look för tyska VOGUES stora September nummer?

Min vision för Anna Ewers makeup var en naturlig, modern, fräsch, slående, ärlig och hållbar makeup.

Vi började jobba kl.  3.15 på natten för att faånga soluppgången. Makeupen var tvungen att gå fort men också vara pålitlig, enkel att fixa till för att vara i många timmar med ett tight schema. Tema för alla länders Vogue september issue var ”New Beginnings”. Jag hoppas att titeln kan inspirera till en ny början, med tanke och fokus på hållbarhet och samvete inom modebranschen. Anna är en fantastisk modell, hon kan vara superfeminin samtidigt som hon är en riktig tomboy. Hon är intelligent, stark och väldigt snäll, och jag ville att hon skulle se ut som sig själv, och samtidigt fånga lyster och ljus.

2. Vad betyder skönhet för dig och vart finner du din inspiration?

Riktig skönhet för mig är god vilja,- varma människor, snälla tankar och positivt agerande. Skönhet är när vi tar hand om oss själva och varandra, skönhet är när vi delar med oss för att hjälpa andra. Skönhet är styrka, skörhet, tillit och vardagshjältemod. Jag finner inspiration i konst, film, böcker, musik, mina vänner och folk jag möter varje dag i vårt samhälle.

3. Som gediget erfaren MUA, vad är din främsta makeup-hemlighet?

Grunden är A och O, investera i god kost, rutin och hudvård, så behövs mindre makeup helt enkelt. För mig kommer alltid Less is More vara rätt. Även om man vill göra en riktigt bold eyeliner eller klarröd läpp, så är en hy som ser naturlig ut, där du kan känna hudtexturen, det bästa komplementet.

4. Hur ser din relation ut till ekologiska skönhetsprodukter? 

Jag vill i största möjliga mån arbeta med ekologiska produkter, jag vill alltid erbjuda mina kunder det bästa. 

Tidigare har jag tyckt det varit svårt att hitta bra ekologiska baser, som också håller måttet på still- och i rörlig bild, i alla typer av ljus och i både varma och kalla klimat. Där ligger nu Estelle & Thild i framkant. Bra jobbat! 

Många gånger är det oklart hur ekologisk en produkt är, det kan räcka med att en väldigt liten procent av innehållet är ekologiskt, för att produkten ska få kallas ekologisk. Där måste man läsa på! På Estelle och Thilds hemsida kan du läsa om produkternas certifiering i Ecocert, det känns tryggt och enkelt att hänvisa till för nyfikna och medvetna kunder.

Jag byter hela tiden ut gamla favoriter emot nya ekologiska, veganska alternativ, när jag hittar produkter som håller måttet visuellt. Jag värnar såklart också om vår framtid, miljö, djur och natur – och sedan jag nyligen blev mamma – också om min dotters framtid. Jag vill kunna arbeta med gott samvete, arbeta hållbart och definitivt alltid cruelty free.

5. Last but not least, Vad är din favoritprodukt från Estelle & Thild och vad älskar du mest med den?

Liquid Illuminator är en fantastisk produkt –- lystergivande, utjämnande, minimerar porer och linjer, och finns i tre riktigt bra friska och fräscha toner. Så enkel att använda ”on the go” –- applicera med fingertoppar på väl rengjord hy. Används också som flawless bas för en kvällsmake med extra highlighterboost och färg. En magisk glow som ser ut att komma inifrån. Top notch!

Loading